Zelfgemaakte sieraden en meer ...

Sieradensite van Tjergina Veldman

Laatste nieuws!

maandag 6 juli 2015

Vandaag zijn er onder het kopje "Collectie" in de onderste rubriek poncho's toegevoegd. Niet echt iets waar je op zit te wachten in deze tijd van het jaar, maar die tijd komt wel weer. Er zijn poncho's voor kinderen vanaf ongeveer ruim een jaar. Een maat is niet precies te geven, dat is een beetje afhankelijk van persoonlijke smaak . Binnenkort wordt bij elke poncho de lengte vermeld van middenvoor en vanaf de schouder gemeten over de arm. Bij veel poncho's is een bijpassende poppenponcho's te krijgen. Een combinatie van kinder- en poppenponcho is ook nog eens extra voordelig!

maandag 9 september 2013

Vandaag zijn er nieuwe armbanden en kettingen geplaatst onder het kopje 'Collectie' in de rubriek 'Nieuw'. Bij het haken met kralen wordt het sieraad enigszins elastisch en ontstaat er een speels en levendig effect. De kettingen zijn gemaakt met 3d-kralen, de zgn. miracle beads. De armbanden dragen lekker licht, want ze zijn gemaakt met kleine, houten kralen. Op verzoek zijn ook andere kleurencombinaties mogelijk, ook met meerdere kleuren.

zaterdag 31 augustus 2013

Nieuwe ringen in de collectie deze keer. Acht stuks, geregen op elastiek, zodat ze (bijna) altijd passen. Bekijk ze onder het kopje 'Collectie' in de rubriek 'Nieuw'.

maandag 19 augustus 2013

Vandaag weer nieuwe artikelen geplaatst: drie kettingen in de nieuwe herfstkleuren en twee spiraalarmbanden. Zoals gewoonlijk weer onder het kopje 'Collectie' in de rubriek 'Nieuw'!

maandag 12 augustus 2013

Vandaag een nieuwe armband geplaatst, maar ook drie mooie, bijzondere ringen vol met kraaltjes. Neem gauw een kijkje onder het kopje 'Collectie' in de rubriek 'Nieuw'!

zondag 4 augustus 2013

Onder het kopje 'Collectie' zijn in de rubriek 'Nieuw' diverse armbanden geplaatst en een ketting met mooie, fijne kraaltjes. De spiraalarmbanden passen altijd en de andere armbanden zijn geschikt voor een gemiddelde polsdikte. Heb je extra dunne polsen of juist iets dikker? In dat geval kan de lengte van de armband meestal worden aangepast. Neem in dat geval even contact met me op voor overleg.

zondag 28 juli 2013

Vandaag zijn diverse rubrieken aangevuld. Er zijn twee nieuwe armbandjes bijgekomen, klein maar fijn, gemaakt met prachtige cateye kralen. In de rubriek 'Kettingen' is een spang geplaatst, een simpel halssieraad met grote, blauwe kralen. Twee boekenleggers en twee tashangers zijn ook nieuw. Bovendien ben ik verdergegaan met het vermelden van gegevens bij diverse artikelen. Hiermee ga ik nog door in de komende tijd. 

donderdag 25 juli 2013

Er was een vraag naar meer gegevens bij de sieraden. Inmiddels is in de rubriek 'Kettingen' van elke ketting de lengte vermeld en zonodig nog andere gegevens over het betreffende sieraad. Ook in de andere rubrieken worden in  de komende tijd zonodig nog meer details vermeld. Dit maakt het maken van een eventuele keuze gemakkelijker.

vrijdag 19 juli 2013

Alle rubrieken onder het kopje 'Collectie' zijn nu compleet. Alles wat ik in voorraad heb, kun je hier vinden. Nieuwe sieraden worden natuurlijk regelmatig toegevoegd. Wil je graag op de hoogte gebracht worden als er iets nieuws geplaatst wordt, geef dat dan even door via het contactformulier of stuur even een mailtje. Dan zorg ik dat je regelmatig op de hoogte wordt gehouden.

woensdag 17 juli 2013

De rubriek 'Oorbellen' is nu ook compleet. In de nieuwe rubriek 'Nieuw' onder het kopje 'Collectie' worden de sieraden geplaatst, die pas gemaakt zijn. Zo kun je, als je hier geregeld even komt kijken, de nieuwe artikelen niet missen. Na een poosje worden deze nieuwe sieraden dan verplaatst naar de rubriek waarin ze thuishoren. Vandaag zijn er drie nieuwe boekenleggers in deze rubriek geplaatst.

dinsdag 16 juli 2013

De rubriek 'Armbanden' is nu compleet. D.w.z. totdat er nieuwe armbanden worden gemaakt.

dinsdag 16 juli 2013

Onder het kopje 'Collectie' zijn foto's toegevoegd in de rubriek 'Armbanden'. Meer aanvullingen volgen nog in de rubrieken 'Armbanden', 'Kettingen' en 'Oorbellen'.

maandag 15 juli 2013

Onder het kopje 'Collectie' zijn veel foto's toegevoegd in de rubriek 'Kettingen'. De rubrieken zijn nog niet compleet, meer aanvullingen volgen nog.

zondag 14 juli 2013

En wat ik natuurlijk niet moet vergeten is het vermelden van Ingrids site. Dat was het duwtje dat ik nodig had om hiermee te beginnen. Even kijken en het water loopt je in de mond: www.ingrids-baksels.webnode.nl

zondag 14 juli 2013

Het eerste 'laatste' nieuws van deze splinternieuwe website:

Vandaag wordt deze site gelanceerd en ik ben heel benieuwd naar jullie mening. Lees en bekijk alles en vertel me wat je vindt van deze site. Ik vind het natuurlijk fijn om positieve reacties te horen, maar vertel me ook alsjeblieft ook wat je juist niet handig, mooi of duidelijk vindt. Dan kijk ik of ik mijn voordeel daarmee kan doen en zaken nog kan verbeteren. Alvast bedankt!

Onder het kopje 'Collectie' is nog niet mijn hele voorraad ingevoerd. Hou deze 'nieuwspagina' in de gaten om op de hoogte te blijven.