Zelfgemaakte sieraden en meer ...

Sieradensite van Tjergina Veldman

Bestellen

Heb je mijn collectie bekeken en is er iets wat je graag zou willen hebben? Of zou je me iets willen vragen over de sieraden die je hebt gezien, bijvoorbeeld over de grootte van de kralen of de lengte van een ketting? Dan kun je contact met me opnemen via de mail of het contactformulier. Ik zal je dan zo snel mogelijk antwoorden.

Misschien heb je iets gezien, wat je bijvoorbeeld in een andere kleur zou willen hebben of in een iets andere uitvoering, een ander bedeltje aan een boekenlegger of armband o.i.d. In overleg kan er veel worden aangepast of veranderd.

Mocht je hebben besloten iets te willen bestellen, vermeld dan even het bestelnummer van het artikel dat je graag wilt hebben. We spreken dan af hoe de betaling zal plaatsvinden en daarna stuur ik je de bestelling zo snel mogelijk toe. De prijs van een bestelling wordt verhoogd met verzendkosten, gebaseerd op de prijzen die PostNL hanteert.

Natuurlijk kun je ook altijd een afspraak maken om bij mij thuis de sieraden te komen bekijken of je bestelling persoonlijk te komen afhalen.